Landelijk verblijven onder de rook van Weert

Welkom bij B&B Beej Potters!

Aan de rand van het uitgestrekte Grenspark Kempen~Broek en in het buitengebied van het kerkdorp Altweerterheide (gemeente Weert) ligt B&B “Beej Potters”. Vanuit uw eigen tuintje, deels overdekt en met veel privacy, kunt u genieten van het uitzicht over de velden.

Onze B&B is met slechts enkele minuten lopen gemakkelijk te bereiken met het openbaar (bus)vervoer. Echter indien de verbinding ongunstig is halen wij u op bij het NS station in Weert.

Komt u per auto of fiets? Er is een ruime parkeermogelijkheid op eigen terrein voorzien van oplaadpunten. Zelfs al komt u met paard en wagen/huifkar dan kan dat! Uw paard kan tussen onze schapen in onze afsluitbare wei grazen. 

De ligging van onze B&B is in het hart van de Euregio. Duitsland en zeker Belgie zijn binnen handbereik. Het is daarom een ideale locatie als uitvalsbasis voor mooie wandel-, fiets-, paardrij- en mentochten langs uitgezette knooppuntroutes in het Land van Horne, Het Land van Thorn, De Grote Peel, De Strabrechtse Heide, De Malpie.  Of voor bezoeken aan steden zoals: Weert, Roermond, Aken, Maastricht, Eindhoven, Maaseik en Hasselt. Wat denkt u van een bezoek aan "De Achelse Kluis" of het Witte Stadje Thorn.

Zeker ook niet te vergeten festivals zoals Bospop en Foodstock of het Kermis- en triatlonweekend (Weert), Moulin Blues (Ospel) en Solar (Roermond). (Vraag naar onze speciale aanbiedingen) Ook grote (landelijke) fiets-en wandeltochten (zoals het Pelgrimspad, de Peelroute, het Grenslandpad, het Graaf van Hornepad, de Grensroute "Dodendraadroute" en het Kempen-Broekpad) lopen vlak aan onze B&B voorbij.

 

Ook de sportieve bezoeker kan zijn hart ophalen. Voor de mountainbikers zijn er routes in de Laurabossen, de Tungelerwallen en in de omgeving van de Kettingdijk uitgezet. Binnen afzienbare tijd zal een verbinding gerealiseerd worden over de Zuid-Willemsvaart waardoor de Loozerheide en Oost-Brabant verder ontsloten worden.

Expats vinden hier, na een dag hard werken, hun wel verdiende rust.

Tip!

Een hottub

bij uw

overnachting

Meer info of meteen reserveren?

06-53852894 of 06-46246899
  • w-facebook

Zoomweg 43

6006TW Altweerterheide (Weert)

BeejPotters@ziggo.nl

EM20160921-5088