top of page

Tip!

Een hottub

bij uw

overnachting

Landelijk verblijven onder de rook van Weert

Welkom bij B&B Beej Potters!

Aan de rand van het uitgestrekte Grenspark Kempen-Broek en in het buitengebied van het kerkdorp Altweerterheide (gemeente Weert) ligt B&B “Beej Potters”. Vanuit uw eigen tuintje, deels overdekt en met veel privacy, kunt u genieten van het uitzicht over de velden.

Een hottub bij uw overnachting? Bekijk de mogelijkheden.

Onze B&B is met slechts enkele minuten lopen gemakkelijk te bereiken met het openbaar (bus)vervoer. Indien de verbinding echter ongunstig is halen wij u op bij het NS station in Weert.

Komt u per auto of fiets? Er is een ruime parkeermogelijkheid op eigen terrein voorzien van oplaadpunten. Zelfs al komt u met paard en wagen/huifkar dan kan dat! Uw paard kan tussen onze schapen in onze afsluitbare wei grazen.

Fietsverhuur behoort ook tot de mogelijkheden.

De ligging van onze B&B is in het hart van de Euregio. Duitsland en zeker België zijn binnen handbereik. Het is daarom een ideale locatie als uitvalsbasis voor mooie wandel-, fiets-, paardrij- en mentochten langs uitgezette knooppuntroutes in het Land van Horne, Het Land van Thorn, De Grote Peel, De Strabrechtse Heide, De Malpie.  Of voor bezoeken aan steden zoals: Weert, Roermond, Aken, Maastricht, Eindhoven, Maaseik en Hasselt. Wat denkt u van een bezoek aan "De Achelse Kluis" of het Witte Stadje Thorn.

 

Huur een fiets 

bij uw

overnachting

Zeker ook niet te vergeten festivals zoals Bospop en Foodstock of het Kermisweekend (Weert), Moulin Blues (Ospel) en Solar (Roermond). (Vraag naar onze speciale aanbiedingen) Ook grote (landelijke) fiets-en wandeltochten (zoals het Pelgrimspad, de Peelroute, het Grenslandpad, het Graaf van Hornepad, de Grensroute "Dodendraadroute" en het Kempen-Broekpad) lopen vlak aan onze B&B voorbij.

Ook de sportieve bezoeker kan zijn hart ophalen. Voor de mountainbikers zijn er routes in de Laurabossen, de Tungelerwallen en in de omgeving van de Kettingdijk uitgezet.

Expats vinden hier, na een dag hard werken, hun wel verdiende rust.

bottom of page